Tromgeroffel op hoogste niveau! Leerlinge is niet meer te stoppen!

Paula uit 6A Nederlands Kampioen!

Fantastische prestaties…daar hebben we hier op school met enige regelmaat mee te maken! Gelukkig wel…

Op dit moment spant Nederlands Kampioen Paula Rudolph wel echt de kroon met haar prestaties, met name met haar laatste overwinning. Ze is namelijk Nederlands Kampioen solisten van kleine ensembles SMP, 2018 te Berlicum geworden. Hier sleepte zij met haar ‘Kleine Trom’ van alle 115 deelnemers de Grootste prijs binnen. Onder toeziend oog van jury en trotse ouders sleepte ze hiermee de Eerste Prijs binnen. Paula straalde drie-en-een-halve-minuut door met haar stokken het stuk ‘Mr. Right 003’ van coach Daan Cornelissen uit Hazerswoude weergaloos te spelen.

Paula begon op 12-jarige leeftijd met het bespelen van dit instrument en oefende haar ritmes een aantal keren per week intensief naast haar vwo-studie. Een studie waarvoor ze vorige week de vlag mocht uithangen. De feestvreugde gaat nog even door, want ze mag sinds kort ook nog eens met haar vers behaalde rijbewijs naar de diploma-uitreiking rijden…….misschien zelfs nog door naar Wageningen, waar ze als een van de 25 beste fotografen ook nog eens meedingt met haar ‘bij-op-bloem-foto’ naar de prijs voor beste foto bij de fotocompetitie ‘Share your world’ van de Universiteit…

We wensen haar nu al een succesvolle periode toe bij haar universitaire studie in Dresden. Dit kan niet anders dan een triomftocht worden.

PAULA: IK BEN HEEEEL E R G BLIJ!