Masterclass

Masterclass – proefles volgen

Pas jij bij onze school? Jij bent ‘Master’ over jouw toekomst: doe een proefles. 

Tijdens een Masterclassmiddag volg je een proefles van een vak of bij een Talent Line.  Informatie over deze proeflessen vind je in de link hieronder: de data en de verschillende vakken.

Masterclasses – Kijk hier voor de verschillende data en de verschillende proeflessen 2022_2023

Inschrijven voor een les?

Inschrijven hoeft niet, maar heeft wel onze voorkeur: het is dan makkelijk om informatie met je te delen. Klik hier voor het inschrijfformulier 2022-2023.

De proeflessen houden rekening met jouw continu rooster. Je mag via de hoofdingang binnenstappen aan de Langewijk 166: leuk je te zien!

ZLC – ook Pre-University

Wij zijn partnerschool van de universiteit Twente (UT).

We bieden uitdaging aan leerlingen met havo/vwo advies: leerlingen klas 1 tm 6. Het gaat hier bijvoorbeeld om speciale workshops in Enschede of bij ons op locatie: deze mogelijkheid bieden we aan vanaf de brugklas Havo/Vwo en van klas 3 t/m 6 Vwo.

Als je voor onze school kiest, kun je hier je volledige diploma behalen en jezelf uitdagen richting een vervolgstudie. Denk hierbij aan het volgen van webclasses, science labs, honoursprogramma, begeleiding bij je meesterproef…

Proefles Pre U voor groep 7/8

Jij kunt nu al ontdekken of dit bij jou past. We bieden in het voorjaar 2023 een preU-proefles aan: speciaal bedoeld voor leerlingen uit groep 7/8 die een havo/vwo advies meekrijgen vanuit de basisschool.

Informatie hierover volgt binnenkort. Heb je nu al vragen? Mail met collega dhr. Jansen via t.jansen@zeven-linden.nl