Over ons

Het Zeven Linden College is een kleinschalige school met ruim 500 leerlingen en is gevestigd in het mooie Dedemsvaart.

We bieden bijna ALLE  onderwijsniveaus van het voortgezet onderwijs aan: van onze tweejarige onderbouw tot en met het eindexamen. Of je nu kiest voor Basis, Kader, Mavo/TL, Havo of VWO/Atheneum; bij ons kun je op al deze niveaus je diploma behalen en dat is heel bijzonder in de regio!

Met dit brede aanbod en diverse extra’s kunnen we jou precies het onderwijs aanbieden wat jij nodig hebt; wij noemen dat Persoonlijk Leren.

De school heeft een rijk onderwijsaanbod met een aantal unieke extra’s zoals: vier verschillende Talent Lines, examenprogramma’s binnen de VMBO richting Dienstverlening & Producten. Bovendien kun jij als je hiervoor kiest eindexamen in Sport of Drama doen.

Het Zeven Linden College is een openbare school. We zijn onderdeel van de stichting Openbaar Onderwijs Zwolle en regio (OOZ).

Alle leerlingen en medewerkers, ongeacht hun achtergrond en overtuiging, zijn welkom bij ons; diversiteit is vanzelfsprekend. Respect, eigenheid, vertrouwen en trots zijn de waarden van waaruit we handelen.