Over ons

Het Zeven Linden College is een kleinschalige school van 490 leerlingen die is gevestigd in Dedemsvaart.

We bieden ALLE  niveaus van het voortgezet onderwijs aan. Of je nu kiest voor Basis, Kader, Mavo, Havo of Atheneum; bij ons kun je op alle niveaus eindexamen doen en dat is best heel bijzonder!

Hiermee kunnen we jou precies dat onderwijs aanbieden wat jij nodig hebt; wij noemen dat Persoonlijk Leren.

De school heeft een rijk onderwijsaanbod met vele extra’s zoals: vier Talentstromen, een examenprogramma Dienstverlening & Producten en leerlingen kunnen ook examen doen in Sport en Drama.

Het Zeven Linden College is een openbare school. Alle leerlingen en medewerkers, ongeacht hun achtergrond en overtuiging, zijn welkom; diversiteit is vanzelfsprekend. Respect, eigenheid, vertrouwen en trots zijn de waarden van waaruit we handelen.