Sport-line – Welkom in onze gym

Je vindt het fijn om te bewegen. Sport en spel vind jij heel leuk, ook om dat samen met anderen te doen. Het lijkt je ook mooi kennis te maken met allerlei bijzondere sporten die je niet zo vaak tegenkomt tijdens de gewone gymles. Je leert ook hoe je zelf voor een groep moet staan.

 

Wat kun je van ons verwachten?

Bij ons kun je je verdiepen in sporten die we tijdens de gymlessen verzorgen. We maken je sportkennis nog veel groter door ook nieuwe (sportieve) activiteiten aan te bieden, zowel binnen- als buitensporten. En we leren we je ook waarom sport zo belangrijk is. Je begeleidt ook sportactiviteiten buiten school zowel voor jongeren als voor ouderen.

Wat verwachten wij van jou?

Je weet je sportief te gedragen. Je kunt nadenken over je eigen sportieve instelling. Natuurlijk ben je actief en creatief in het bedenken en presenteren van sportactiviteiten voor anderen. Je kunt samenwerken en je laat je door tegenslag niet uit het veld slaan.

 

En dan…?

Sport op het Zeven Linden College biedt een eerste voorbereiding op alle vervolgopleidingen op het gebied van sport, bewegen, maatschappij en het werken met mensen en sluit aan op het examenvak LO2/ BSM in Mavo, Havo en Atheneum.

Ook klimmen naar de top?
Ontdek de leukste middelbare school van Dedemsvaart!

Kom naar de Open Dag