Welkom bij Tech-line

Ben je geïnteresseerd in de wereld van techniek? Dan zit je hier goed! Leren door  doen en begrijpen hoe iets werkt, maakt dat je steeds een stap verder kunt komen.  Beginnen bij de basis en eindeloos door kunnen groeien. Dat is de wereld van Tech-line!

 

Wat kun je van ons verwachten?

Allerlei vormen van techniek vallen onder Tech-line. Dit is een enorm breed leergebied. Wil je werken met 3D-ontwerpprogramma’s en 3D-printers, of aan de slag met een echte opdracht uit het bedrijfsleven, op ontdekkingstocht naar andere vormen van energie, leren programmeren en werken met micro:bits, dan is Tech-line een goede keus. Bouwen en knutselen vinden wij belangrijk en natuurlijk is er veel ruimte om te experimenteren en te spelen met techniek. Je ligt natuurlijk ook ver voor met jouw praktische computervaardigheden. 

Wat verwachten wij van jou?

Je bent nieuwsgierig en wilt kennismaken met de verschillende werelden van techniek. Je gaat de uitdaging aan om telkens weer te proberen nieuwe oplossingen te vinden voor technische vragen. Je bent creatief, nieuwsgierig en je bent een echte doorzetter.

 

En dan…?

In Tech-line zitten veel vaardigheden en kennis verwerkt waar je op het Zeven Linden College en op een vervolgopleiding veel aan hebt. Tech-line werkt samen met verschillende vakken. We ontwikkelen hierbij ook de aansluiting met het eindexamen. Dus… van harte welkom bij Tech-line. 

Bouwen aan je toekomst?
Ontdek het Zeven Linden College!

Bezoek een Open Dag