Design-line – Welkom in ons atelier

Je houdt van mooie dingen en mensen zeggen regelmatig dat je creatief bent. Je schildert of tekent graag, maakt werkstukken van klei of hout of je houdt van techniek. Kortom: je experimenteert graag met materialen en verschillende technieken. Herken je jezelf hierin, treedt dan binnen in de wereld van techniek en creativiteit bij Design-line.

Wat kun je van ons verwachten?

Bij Design-line op het Zeven Linden College  willen we je graag begeleiden om jouw talent voor ontwerpen en uitvoeren verder te ontwikkelen. Hierbij is naast het eindproduct het proces erg belangrijk. We werken met gerichte opdrachten en staan ook open voor jouw eigen ideeën.

Wat verwachten wij van jou?

Je bent nieuwsgierig, je houdt ervan te experimenteren en problemen op te lossen. Je bent actief en creatief. Je laat je niet makkelijk uit het veld slaan en je staat open voor feedback die je krijgt. Samenwerken met anderen is voor jou vanzelfsprekend.

Wat doen we dan bij Design-line?

Je krijgt opdrachten die alles te maken hebben met ontwerpen en vormgeven. Tekenen, schilderen, handvaardigheid, kunst en cultuur, het komt allemaal aan bod. Je eindproducten zul je presenteren aan je docent, maar soms ook aan je medeleerlingen en/of je ouders.

En dan…?

Design-line op het Zeven Linden College biedt een eerste voorbereiding op alle vervolgopleidingen op het gebied van ontwerpen, vormgeven, kunst en cultuur. We ontwikkelen hierbij ook een aansluiting met het eindexamen.

Geef vorm aan je toekomst!
Ontdek het Zeven Linden College!

Bezoek een Open Dag