Erben Wennemars inspireert examenleerlingen…”We staan aan!”

"Ik had echt iets aan de woorden van Erben: 'Hersteltijd heb je nodig voor een optimale prestatie'... dit herken ik heel erg bij mezelf en weet nu dat dit veel oplevert voor mij. Ik ga dit bezoek gebruiken om in mei een TOPPRESTATIE neer te zetten! "
Cas H., klas 5H

Peptalk op hoog niveau!

 

Erben Wennemars pept examenleerlingen op!

 

Een mooie traditie… In aanloop naar de komende examens had de  Zeven Linden voor de examenklassen een zogenaamde ‘mysteryguest’ geregeld. In de kantine werden de leerlingen verwelkomt door coördinator PR & Communicatie Sonja Bakhuis. Je merkte de spanning al bij de leerlingen wie er als gast naar voren zou komen. Ze stelde dan ook niemand minder dan schaatser / presentator Erben Wennemars aan de leerlingen voor. Buitengewoon bezoek, met dank aan Eva Hulshof.
Met een prachtige peptalk vertelde Erben hoe hij dingen in zijn carrière had bereikt, die hij van te voren niet had durven dromen. Hij boeide de leerlingen zo goed, dat je een speld kon horen vallen. Met de woorden doorzetting, motivatie, karakter en eigen wil die in het verhaal naar voren kwamen, probeerde hij de leerlingen te motiveren om het uiterste uit zichzelf te halen tijdens de komende examens. Na zijn peptalk was er gelegenheid om vragen te stellen en een foto met handtekening te scoren. Natuurlijk grepen de meeste leerlingen ook de kans om met Erben op de foto te gaan. Nadat Sonja Erben bedankt had, gingen ze naar buiten waar Erben de leerlingen voor een rondje rennen wegschoot. In het kader van ‘Move your brain’ renden leerlingen een rondje om daarna aan de proefexamens te beginnen.
Als de leerlingen de woorden van Erben goed in de oren knopen, zullen ze het vast en zeker goed doen tijdens het examen.

Het was een bijzonder geslaagde stunt met hopelijk een lange, positieve uitwerking.