Erben Wennemars inspireert examenleerlingen…”We staan aan!”

Ik had echt iets aan de woorden van Erben: ‘Hersteltijd heb je nodig voor een optimale prestatie’… dit herken ik heel erg bij mezelf en weet nu dat dit veel oplevert voor mij. Ik ga dit bezoek gebruiken om in mei een superprestatie neer te zetten!

Peptalk op hoog niveau!

 

Erben Wennemars pept examenleerlingen op!

 

Een mooie traditie… In aanloop naar de komende examens was voor de examenklassen een zogenaamde ‘mysteryguest’ geregeld. In de kantine werden de leerlingen verwelkomt: daarna maakten ze kennis met niemand minder dan schaatser / presentator Erben Wennemars aan de leerlingen voor. Een bijzonder bezoek!

Met een prachtige peptalk vertelde Erben hoe hij dingen in zijn carrière had bereikt, die hij van te voren niet had durven dromen. Hij boeide de leerlingen zo goed, dat je een speld kon horen vallen. Met de woorden doorzetting, motivatie, karakter en eigen wil die in het verhaal naar voren kwamen, probeerde hij de leerlingen te motiveren om het uiterste uit zichzelf te halen tijdens de komende examens. Na zijn peptalk was er gelegenheid om vragen te stellen en een foto met handtekening te scoren. Natuurlijk grepen de meeste leerlingen ook de kans om met Erben op de foto te gaan.

Tot slot gingen de leerlingen naar buiten waar Erben de leerlingen voor een rondje rennen ‘wegschoot’. In het kader van ‘Move your brain’ renden leerlingen een afstand rond de school om daarna aan de proefexamens te beginnen.
Hopelijk knopen leerlingen de woorden van Wennemars goed in de oren en zullen ze het goed doen tijdens het eindexamen.