Groep 8

Jij zit in groep 7 of 8…en je weet:

 

Iedereen is anders! Toch?

 

Er bestaat niet zoiets als de gemiddelde atheneum, havo, mavo, kader of basis leerling. Iedereen komt van een andere basisschool, vindt andere dingen leuk en leert op zijn eigen manier en tempo. Eigenlijk is dus iedereen uniek met zijn of haar eigen talenten.

Maar… als iedereen uniek is, waarom krijgt iedereen dan wel hetzelfde onderwijs?

 

Gelijke kansen

Voor gelijke kansen heb je ongelijk onderwijs nodig.

Het onderwijs op de Zeven Linden is daarom anders, omdat we door middel van persoonlijke uitdagingen en talentontwikkelingen een klimaat creëren waarin iedere leerling met een glimlach het beste uit zichzelf kan halen op het gebied van leren en welzijn.

Persoonlijk Leren

De Zeven Linden kiest voor gepersonaliseerd onderwijs en daarom kun jij bij ons je eigen leerroute bepalen.

Dit betekent dat je uitgedaagd blijft worden bij de vakken waar je goed in bent en dat je bij moeilijkere vakken extra begeleiding en tijd kunt krijgen. Ook kun je bijvoorbeeld een vak op hoger niveau volgen en afronden.

Wij bieden jou hierbij een breed onderwijsprogramma –inclusief eindexamen- voor  Atheneum, Havo, Mavo, Kader of Basis.

Persoonlijke Coach

Dat is natuurlijk best moeilijk om allemaal zelf te regelen!

Daarom krijg je op de Zeven Linden een eigen coach. Daarmee heb je wekelijks een coachgesprek om te kijken hoe het gaat, stel je je leerdoelen en persoonlijke doelen op en bepaal je welke leerroute het beste past om deze doelen te halen. Zo volg je onderwijs dat bij jou past en weet jij wel precies wat je moet doen.

Jij staat centraal

Jij staat bij ons centraal. Het instroomadvies van de basisschool is je basisniveau. Alles op de Zeven Linden is erop gericht om dit niveau te gaan halen en misschien zelfs een paar vakken op een hoger niveau af te sluiten.