Aanmeldingsprocedure

Aanmelden schooljaar 2020 – 2021

De Zeven Linden volgt het advies van jouw meester of juf. Op basis van dat advies word je bij ons geplaatst op jouw persoonlijke instroomniveau.

Inschrijven kan tot en met 31 maart 2020. Na jouw inschrijving komen we op bezoek bij jou op de basisschool. We willen graag op tijd met je kennismaken.

Op deze manier weten we direct wat je leuk en interessant vindt. We bespreken dan ook of je bij bepaalde vakken (extra) ondersteuning nodig hebt.

 

Een goede keuze

 

Om je te helpen bij jouw schoolkeuze kun je onze school leren kennen door deel te nemen aan verschillende activiteiten, zoals de Master- of  de Topklas, de meeloopdagen in december en januari en door ons Open Huis te bezoeken.

Je kunt op eigen verzoek zelfs een dagdeel meelopen tijdens een echte Zeven Linden-schooldag! Neem hiervoor contact op met mw. Lassche (e.lassche@ooz.nl) en we koppelen jou aan een leuke leerling die je de hele dag begeleidt .

 

Inschrijven schooljaar 2020 – 2021

 

Dit kan door het downloaden, invullen en opsturen van:

Het aanmeldingsformulier

Let op:

Extra formulier bij de aanmelding voor leerkrachten groep 8:

Onderwijskundig rapport SWV vo NO Overijssel 2020-2021 VMBO-HAVO-VWO

Ten slotte:

Tussentijdse overstappers vanuit andere scholen kunnen zich gedurende het hele schooljaar aanmelden. Voor informatie of een vrijblijvend gesprek kun je contact opnemen met de coördinator Leerlingbegeleiding mw. Lassche via een mail aan e.lassche@ooz.nl