Voorlichting 2020-2021

HEB JE EEN VRAAG? Contact ons!

Het allerliefst leiden we je natuurlijk rond in onze school, zodat je sfeer kunt proeven. We kunnen ons voorstellen dat je veel vragen aan ons hebt. Dit doen we graag tijdens een persoonlijke rondleiding. Neem hiervoor contact op via pr@zeven-linden.nl

Hoe krijgt ik meer INFORMATIE?

  • Ronleidingen met leerling en ouders/verzorgers: vraag naar de mogelijkheden via pr@zeven-linden.nl

  • mw. Lassche, Netwerkcoördinator Plusteam en nieuwe aanmeldingen, e.lassche@zeven-linden.nl
  • mw. Van Beek, onderwijscoördinator, deskundige voor onderwijs Extra en decaan, l.vanbeek@zeven-linden.nl
  • Wil je een aanmeldformulier? We sturen het ook graag toe. Aanvragen ovv naam, adres, groep en basisschool via zevenlinden@ooz.nl
  • Meeloopdagen / College Tour op 4 en 5 maart 2021
  • Masterclass volgen  (inmiddels afgesloten)

 

Wat doen we verder voor jou?

Masterclass

Op een aantal middagen organiseren we een online Masterclass: een proefles om te ervaren hoe het is om les te krijgen bij ons (start vanaf okt./nov. 2021) We afgelopen maanden een middag Design-Line, Tech-Line, geschiedenis, aardrijkskunde en biologie georganiseerd.

Wil jij ook zo’n proefles? Meld je vooral aan en je ontvangt persoonlijk instructies voor een nieuwe woensdag- of vrijdagmiddag. De lessen worden meestal aangeboden tussen 15:00 en 16:15 u.

Reserveer alvast jouw plek: klik hier!

Meeloopdagen

Op deze dag krijg je een TOUR door de school. Dit bezoek is in overleg met jouw basisschool: de informatie hierover wordt o.a. gecommuniceerd via een brief met de leerkracht en/of de directeur.

Wanneer:  Info volgt. 2021

Tijd: vanaf 8:30